Advertorial

Hosting Dünyam Sitelerinizi Tek Çatı Altında Toplar

Hosting Dünyam, İstanbul hosting firması olarak 2017 yılından bu yana aktif bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. İnternet hizmetleri kapsamında oldukça geniş bir yelpazeye yer vermesinin yanında sitelerinizi tek çatı altında birleştirmektedir. Ülkemizde Bayi Hosting olarak bilinen Reseller Hosting ile kendi NS adreslerinizi tanımlayabilmeniz mümkündür. Barındırdığı donanım, uzmanlık ve deneyimler sayesinde Hosting Dünyam, siteleriniz için ücretsiz yedekleme fırsatı sunmaktadır. %100 SSD hizmeti veren HostingDünyam, birden fazla Linux Reseller Hosting ile karşınıza çıkmaktadır. Bu sayede yeni başlayanlara uygun Linux Reseller paketlerinden faydalanabilirsiniz. Yeni başlayanlar için olduğu gibi çoklu barındırmalar, büyük ölçekli işletmeler gibi ihtiyaca uygun seçenekler karşınıza çıkmaktadır. 

Yazı İçeriği

Hosting Dünyam Reseller Hosting Fırsatlarıyla Hizmet Veriyor

Hosting Dünyam barındırdığı yüksek performans ve özelliklerle hem ihtiyaçlara hem de beklentilere cevap vermektedir. Reseller Hosting içerikleri, ücretsiz domain, alan adı barındırma, limitsiz trafik, limitsiz SSD Disk, ücretsiz SLL sertifikası gibi birçok seçenek barındırmaktadır. Sunulan özellikler sayesinde kullanım alanlarına uygun olan detaylardan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda site içerisinde avantajlı fiyat fırsatlarından yararlanmanız da mümkündür. 

Hosting Dünyam ile Linux Reseller için birden fazla özellikle karşılaşabilirsiniz. Hemen her seçenekte var olan seçeneklerse, internet ortamının çok daha verimli bir hal almasını mümkün hale getirmektedir. Reseller paketleri içerisinde kullanılan kontrol paneli tamamen Türkçe olarak kullanılmaktadır. Tüm siteler için ücretsiz SSLL fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Linux Reseller ile ücretsiz SLL kurulumu mümkündür. Hosting Dünyam, taşıma kolaylığı noktasında da öne çıkmaktadır. Hosting Dünyam müşterileri için taşıma işlemlerini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bu sayede tasarım kolaylıkları ile bir araya geldiğinizi görebilirsiniz. 

Hosting Dünyam Bayi Hosting Artılarından Faydalanmanız İçin Yanınızda 

Hosting Dünyam bayı hosting için bazı artılar barındırmaktadır. Bunlar sayesinde, hizmet aldığınız sırada ihtiyaç duyacağınız seçeneklerle karşı karşıya geleceğinizi görebilirsiniz. Özel DNS ayarı yapmak için özel bir nameserver oluşturmanız mümkündür. Hosting Dünyam Reseller hosting üzerinde kendi logosunu yerleştirmemektedir. Bu sayede ihtiyaca ve taleplere uygun bir biçimde kendi firmanızın logosunu ekleyebilir, bu şekilde kullanabilirsiniz. HostingDünyam altyapısı, kaliteli hizmet standartları sayesinde kurulum işlemlerini tek tıkla tamamlayabilirsiniz. Özellikle WordPress tarzındaki yönetim araçlarının kurulumu sandığınızdan çok daha kolay bir hal alacaktır. 

Siteniz üzerindeki projelerinizin sorunsuz, daha verimli bir şekilde devam etmesi için yüksek işlemci kalitesinden faydalanabilirsiniz. Hosting Dünyam çalışmalarının her aşamasında size uygun olacak seçeneklerle karşınıza çıkmaktadır. Bayi Hosting içerisinde de Inter Corekalitesini öne çıkarmaktadır. Bu sayede verimliliğin çok daha üst bir seviyeye ulaşmasını mümkün hale getirmektedir. SSD disk kullanımı, hız kalitesi, yedekleme hizmetleri gibi seçeneklerle karşınıza çıkmaktadır. Gerekli olan hemen her aşamada da destek alma fırsatınız vardır. Hosting Dünyam bünyesinde her destek talebine, saat fark etmeksizin, seri bir şekilde dönüş sağlanmaktadır. 

Hosting Dünyam Veri Kaybı Riskini Ortadan Kaldırıyor

Bayi Hosting sahibi olarak Hosting Dünyam bünyesinde bütçenizde tasarrufa gidebilirsiniz. Bu sırada da endişe etmenize neden olacak tüm nedenleri rafa kaldırabilirsiniz. Hizmet potansiyeli, donanım ve güven konusunda öne çıkan Hosting Dünyam, veri kaybı yaşanmasını engellemektedir. Hatta cPanel altyapısında olan sitelerin bünyesine aktarılması sırasında vergilerin kaybolmayacağını garantilemektedir. Sunulan hizmetlerin tümünde iş kolaylığı, verimliliğin artması gibi detaylar bulundurulmaktadır. Hosting Dünyam, Bayi Hosting ile sizlere sınırsız reseller imkânı var etmektedir. 

Uyumsuzluk sorunu yaşanmadığı gibi hızlı hizmetleri sayesinde zaman kaybının da önüne geçilmektedir. Her aşamada kullanıcı deneyimlerine odaklı olan Hosting Dünyam, hizmet performansıyla sıklıkla tavsiye edilmektedir. Eğer sizler de ekonomik, güvenli ve yeniliklere uygun reseller hizmetinden yararlanmak istiyorsanız Hostingdunyam.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.