Oyunlar

Pubg mobil hilesi nasıl yapılır

PUBG ayrıca Player Unknown’s Battleground olarak biliniyordu , Güney Koreli bir video oyun şirketi Bluehole’un yardımıyla PUBG Corporation tarafından geliştirilen çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur. Bu oyun şu anda çok popüler ve cep telefonları (IOS ve Android) dahil her platform için mevcut. Bu birinci şahıs atış ve öldürme oyunu kolayca hacklenebilir ve tüm düşmanlarınızı yere düşmeden vurabilirsiniz. Bu kılavuz , PUBG Mobile’ın ortaya çıkarılmamış tüm Hack’lerini ve Hilelerini ortaya çıkarmanın yanı sıra, onu nasıl hackleyeceğinizi de anlatacak !

İlginizi Çekebilir: Pubg İsimleri

Yani, bir PUBG oyuncususunuz ve mobil ekranınızda yanıp sönen “ WINNER WINNER CHICKEN DINNER” ı her zaman görmek ve izlemekten zevk almak istiyorsunuz, ancak bazen göremiyorsunuz. O zaman size bu rehberden sonra o büyük sarı Oynat düğmesine bastığınızda her zaman bunu göreceğinizi söylememe izin verin . “Kazanan asla aldatmaz!” ifadesini mutlaka duymuşsunuzdur. ama bazen hile yapmak eğlencelidir.

Yazı İçeriği

PUBG Mobile Hacks 2022 – (Aimbots, Wallhack ve Cheat Codes)

PUBG Mobile için tüm Hack ve Hilelerin listesi aşağıda verilmiştir:

  • PUBG Mobile için Hacklenmiş Modlar
  • PUBG Mobile için Aimbot Hack.
  • PUBG Mobile için Wallhack Modu.
  • PUBG Mobile için Savaş Noktaları (BP) Hack.
  • PUBG Mobile için Hız Hack.
  • PUBG Mobile için Menü Hack.
  • PUBG Mobile için Makrolar ve Komut Dosyaları Hack.
  • PUBG Mobile için Hacking Araçları.

Şimdi tüm bu içerikleri bir açıklama şeklinde tartışacağız ve bu içeriklerin kullanımını da anlayacağız.

PUBG Mobile için Hacklenmiş Modlar

PUBG’nin sadece online oynanabilen bir oyun olduğunu hepimizin bildiği gibi online oyunlarda arka planda çalışan sunucular bulunur. PUBG Mobile sunucusu son derece güvenli ve hileye karşı korumalıdır, bu nedenle bazı oyuncular oyunun hack sürümünü yüklemiştir.

Bu hack versiyonunda, oyunun programları veya kodları değiştirilir ve bu yeni kodlar daha sonra oyuna gömülür ve daha sonra o oyun bir APK modunda (Android kullanıcıları için) veya mevcut olan IPA modunda (IOS kullanıcıları için) şifrelenir. birkaç web sitesinde. Mobil cihazlarınıza indirmek ve kurmak çok kolaydır (cihazınızın bilinmeyen kaynaklardan yüklenmesine izin verdiğinizden emin olun) ve orada Apple kullanıcıları için Iphone’lar bir jailbreak olmalıdır.

Bu saldırıya uğramış modları Google’da arayabilirsiniz. Basitçe, şu anahtar kelimeleri yazın: “Android için PUBG Mobile Hacked APK” veya “ Apple için PUBG Mobile Hacked IPA ” PUBG Mobile için aimbot hilesi Bu hackleme tekniği de mod şeklindedir. Bu modda, oynatıcınız otomatik olarak tek bir tuşa basarak sizi hedef alacak ve ateş edecektir. Bu hack, diğer düşman oyuncuları sizin için doğru bir şekilde otomatik olarak hedef alacak şekilde değiştirilen koddan oluşur, böylece onları tek bir ateşle vurabilirsiniz.

Aimbot’lar, oyun sunucusunda bulunan anti-hack programları tarafından kolayca algılanır, bu yüzden bu Modu kullanırken dikkatli olmalısınız. Bu yüzden aimbotları dikkatli kullanmalısın. Yakalanmaktan kurtulmanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarını sıraladım:

  • Asla duvarlardan ateş etmeyin.
  • Doğruluğunuzu düşük tutun.
  • Nişan alma hızınızı ve atış hızınızı sınırlayın.
  • Asla vesikalık fotoğraf çekmeyin
  • Kendinizi Killcam’lerden veya tekrarlardan uzak tutun.

PUBG Mobile için Wallhack Modu

Wall Hack aynı zamanda bir aimbot gibi çalışan bir hiledir, bu Mod tüm haritayı tarar ve oyunda bulunan nesneleri bu MOD yardımıyla duvarlardan da bakabilirsiniz. Bu MOD, nesneleri taramayı durdurduktan sonra, bu nesneler ekranınızda vurgulanır, böylece onları aramanıza gerek kalmaz.

Wallhack ayrıca size gökten düşen malzeme kutularındaki eşyaları gösterme avantajı sağlar, böylece artık o evleri taramanıza gerek kalmaz.

Wallhack’i kullanmak için oyunu APK veya IOS mod versiyonu üzerinden indirmeniz gerekecek.

PUBG Mobile için Savaş Noktaları (BP) Hack

Bildiğiniz gibi Savaş Puanları (BP), oyuncunuzun çeşitli kazanan kampanyalar nedeniyle kazandığı oyun içi para birimidir. Bu puanlar, kostüm içeren çeşitli kasaları satın almak için kullanılır.

Oyunu adil bir şekilde oynarsanız, düşmanlarınızı öldürerek savaş puanları kazanabilirsiniz ve bu savaş puanlarından birkaçı Sıralamanıza bağlıdır. Bu teklifi sunan çeşitli web sitelerine giriş yaparak da Savaş puanları kazanabilirsiniz. Savaş puanlarını nakit olarak satın alabileceğiniz bazı ücretli siteler de var.

Oyunda savaş puanı almak için AFK modunu kullanabilirsiniz. AFK’nin yardımıyla birçok bilgisayar korsanı, sizin için savaş noktaları oluşturabilecek bir Bot yarattı. İnternette birçok kod ve versiyon mevcut. Oyuncunuzu bir süreliğine hareket ettirmek veya oyuncunuzu oyun alanı içinde güvende tutmak için kodu yazmanız yeterlidir. Oyunda hayatta kalan tek kişi olarak oyunu kazandığınızda, botunuz tarafından toplanan Savaş Puanlarını (BP) alacaksınız. Bu AFK modu, Battle Points Farming Bot olarak da bilinir.

PUBG Mobile için Hız Hilesi

Normal bir oynanıştan daha hızlı olan bir oyuncu hakkında şikayet eden birçok yorum veya oyuncu gönderisi görmüş olabilirsiniz. Bu hackleme tekniğinde oyununuzun hızını veya oyuncunuzun koşarak ateş etme hızını artırabilirsiniz. Bu, oyuncunun hızını artırmak için kodda yapılan bir değişiklik olan hız kesme ile yapılır.

Ama yine de, bu hile oyunun sunucusu tarafından algılanabilir, ancak hızı bir miktar artırırsanız, oyundaki anti-cheat dedektörüne yakalanmama ihtimaliniz vardır. Bu işlem gerçekten çok basittir, öncelikle PUBG kodunu ortaya çıkarmanız, ardından paketlerden ayrılmak için ön ayarların değerlerini değiştirmeniz ve ayrıca paketleri beklenenden daha hızlı göndermeniz gerekir.

PUBG Mobile için Menü Hilesi

Yukarıda bahsedilen hile yöntemlerinden bazıları veya daha sonra bunlar , genellikle farklı oyun modlarında gelen PUBG Mobile’da ( örn. hız kesme, süper atlama, yumurtlama öğeleri vb .) çalışmayabilir.

Ancak bu mod mobil cihazlarınızda düzgün çalışacak ve bu mod size büyük miktarda oyun içi nakit ve savaş puanı sağlayacaktır. Ve bu modun çok fazla çalışmadan oyunu kazanmanıza yardımcı olan daha mükemmel özellikleri var. Bu mod da yukarıda bahsedilen ve açıklanan özelliklere sahiptir.

Bu mod oyun sunucusu tarafından kolayca algılanmaz ancak yine de kullanırken dikkatli olmalısınız. Bildiğiniz gibi kimse bir sonraki anda ne olacağını bilemez. Ayrıca Bluehole şirketi, sunucusunu her geçen gün daha güvenli hale getiriyor.