Advertorial

Knight Online Pandora GB Nereden Alınır?

Knight Online Pandora GB nereden alınır sorusu özellikle son günlerde sıkça soruluyor. Bildiğiniz gibi son dönemde Knight Online oyununda 3 yeni server açılacağı haberi duyuldu. Bu haberin ardından birçok oyuncu heyecanı başa sarmak için bu yeni serverlara geçiş yapmaya veya açılan bu yeni serverlar ile oyuna yeniden başlamaya karar verdi. Açılan bu 3 yeni Knight Online serverı; Pandora, Felis ve Agartha olarak isimlendirildi. Bu makalemizde Pandora GB konusunda bilgi vermeye çalışacağız. Peki Knight Online Pandora GB nasıl alabiliriz veya nereden alabiliriz?

Yazı İçeriği

Pandora GB Nasıl Alınır/Satılır?

Pandora GB nasıl alınır satılır sorusu bu dönemde çok sık şekilde aratılmaya başlamış durumda. Bunun nedeni, uzun süre sonra Knight Online oyununda yeni serverlar açılmasıdır diyebiliriz. Bu serverlardan Pandora özellikle beklenmektedir ve birçok oyuncu bu servera geçiş yapmak ve heyecana baştan başlamak için sabırsızlanmaktadır. Bu nedenle Pandora GB nasıl alınır ya da Pandora GB nasıl satılır sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Pandora GB fiyatı da merak edilenler arasında yerini almaktadır. Peki Kopazar’da Pandora GB nasıl alınır ya da nasıl satılır?

Pandora GB Nasıl Alınır:

  • 1.  Öncelikle Kopazar’a üye girişi yapmanız gerekmektedir. Sipariş verebilmek için üyeliğinizde alacağınız GB miktarı karşılığında bakiyeniz olduğundan emin olunuz.
  • 2.  Almak istediğiniz ürün sayfasını ziyaret ediniz. Pandora GB işlemi için bu sayfayı(https://www.kopazar.com/knight-online-gold-bar) kullanabilirsiniz.
  • 3.  Server listesinden Pandora’yı seçiniz ve almak istediğiniz GB adetini giriniz. (Sitemizde Pandora Server’ı için 1 adet 1 M olarak belirtilmiştir. 1 GB 100 Adete denk gelmektedir.)
  • 4.  Açılan pencerede “Oyundaki Adınız” kısmına oyun içerisindeki adınızı eksiksiz şekilde giriniz.
  • 5.  Teslimat yerleri oyuncu adı girdiğiniz sayfada belirtilmiştir. Teslimatlar Trade ile yapılmaktadır.

ÖNEMLİ UYARI: Oyun içerisinden Kopazar adıyla yazan kişilere kesinlikle güvenmeyiniz. Biz sizinle oyun içerisinde iletişim kurmayız. Kesinlikle kimseyle bilgilerinizi paylaşmayın veya aldığınız GBleri kimseye geri vermeyiniz.

Kopazar’da Pandora GB Nasıl Satılır:

  • 1.  Öncelikle sitemize üye girişi yapmanı gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra GB Satış sayfasına (https://www.kopazar.com/knight-online-gold-bar) gidiniz.
  • 2.  Listede bulunan Pandora serverını seçiniz ve satış yapacağınız adet sayısını girerek “Satış yap” butonuna tıklayınız.
  • 3.  Açılan pencerede “Oyundaki Adınız” kısmına GB teslimatı yapacağınız karakterin adını eksiksiz şekilde giriniz.
  • 4.  GB Teslimat noktaları Oyun adınızı girdiğiniz sayfada belirtilmiştir.
  • 5.  Sitemizde bulunan “Gold Satışlarım” kısmında size çalışanlarımız tarafından nick verilecektir. Lütfen nicki kontrol ediniz. Oyun içerisinde dolandırıcılara dikkat ediniz. Kopazar çalışanları sizinle oyun içerisinde iletişime geçmez.
  • 6.  Teslimat Trade ile yapılmaktadır. GB teslimatından sonra ücretiniz kısa süre içerisinde bakiyenize yansıyacaktır.

ÖNEMLİ UYARI: Oyun içerisinden Kopazar adıyla yazan kişilere kesinlikle güvenmeyiniz. Biz sizinle oyun içerisinde iletişim kurmayız. Kesinlikle kimseyle bilgilerinizi paylaşmayın.

Knight Online GB Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Knight Online GB fiyatları neye göre belirleniyor ya da fiyatları kim belirliyor gibi sorular, oyun içerisinde GB alışverişi başladığı günden bu yana merak edilmektedir.Bazı oyuncular fiyatların GB alım satımı yapan kişi ya da kişiler tarafından belirlendiğini ve tek etkenin o kişilerin düşünceleri olduğunu düşünmektedirler ancak bu oldukça büyük bir yanılgı ve hatta şehir efsanesidir.

Knight Online’da serverın yaşı, dolayısıyla serverda bulunan toplam GB miktarı, serverda bulunan itemlerin niteliği ve niceliği, serverdaki aktif oyuncu sayısı, serverdaki itemlerin veya gblerin değerinde değişikliğe neden olan eventler, savaşlar, oyun güncellemeleri Knight Online GB fiyatları üzerinde etkisi olan farklı etkenlerdir. GB fiyatlarını etkileyen şeyler yalnızca bunlardır demek doğru olmaz. Yıl içerisinde aktif oyuncu sayısının değiştiği zamanlar olmakta ve bu zamanlara göre de GB fiyatları artabilmekte veya azalabilmektedir.

Sonuç olarak Knight Online GB fiyatlarını belirleyen tek bir etken veya olay değil, aksine bir araya gelen bir çok farklı etken ve bu etkenlerin etkileridir. Bu nedenle GB fiyatlarının bir ya da birkaç kişi tarafından belirlenmesi gerçekçi değildir. Aksine fiyatlar çoğunlukla oyuncuların çoğunluğunun hareketlerine ve yarattıkları akımlara göre sık sık değişim gösterebilmektedir.